​Har du brug for en VVS'er?

Varmepumpe Nordsjælland

E. Mortensen & Søn VVS A/S monterer og installerer luft til vand-varmepumper i hele Nordsjælland fra blandt andet Danfoss.

En luft til vand-varmepumpe er en miljømæssig og økonomisk solid løsning, som giver billig varme og varmt vand uden, du behøver grave hele haven op for at montere anlægget. Dermed er vand-varmepumper også et rigtig godt alternativ til et olie- eller gasfyr.

Bemærk vi også udfører arbejde inden for Solvarme.​

Vi tager os af din varmepumpe

Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi også håndterer dimensionering, økonomiberegning og efterfølgende service af din varmepumpe.

​Vi kommer ud og ser på ejendommen og vurderer, hvad den bedste løsning vil være for dig. Det er altid vores hensigt at levere resultater, som du kan få gavn af både nu og på sigt, og som kan svare sig økonomisk i det store perspektiv. En vand-varmepumpe fra E. Mortensen & Søn VVS A/S, er ofte en god løsning, hvor du kan opnå store økonomiske besparelser.

Professionel rådgivning

Lad E. Mortensen & Søn VVS A/S om opgaven, hvis du ønsker en solid løsning med henblik på varmepumper, hvor fokus er på den høje kvalitet. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning i alle henseender. Kontakt os for rådgivning og din næste varmepumpe på telefon 48 79 44 66.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VVS-installatør

​E. Mortensen & Søn VVS- og Ventilationsteknik A/S

CVR: 15353171

Find os her

Rundinsvej 50

3200 Helsinge​

Find rute

Kontakt os

Vi er medlem af